Una mirada pròpia … Irina Belmonte

El diumenge 22 de març vàrem dur a terme el taller “Una mirada pròpia” on es va explicar als participants diverses facetes del nostre treball com a professionals d’un Museu. Com a exercici pràctic es plantejava la realització d’un conjunt d’imatges, sobre un tema lliure, proper a cada participant, i on quedessin reflectits els conceptes que s’havien pogut aprendre.
La Irina Belmonte ha optat per presentar-nos uns espais que li són molt propers: els parcs infantils del barri de Vinyets – Molí Vell. Les fotos que ens presenta són d’espais públics del carrer Colom, de la Plaça de l’Estatut, de Sant Joan Bosco amb la carretera de Santa Creu de Calafell i amb el carrer de Bonaventura Calopa, carrer Bonaventura Aribau - Tres d’Abril, Plaça de Catalunya i Parc de la Muntanyeta. Tot un periple -força interessant- per tal que els menuts i menudes puguin gaudir d’una passejada lúdica amb infinites parades.
Us deixem amb la seva mirada pròpia tot convidant-vos a visitar aquests espais.

1 comentari:

Angeles Toribio ha dit...

Está bien hecho y tiene gracia.
Los columpios, toboganes, puentes y barcos piratas están siempre llenos de niños chicos y no tan chicos, no así los juegos que parecen campos de entrenamiento, parece que los hayan diseñado para que huyan.