La Nit Jove al Museu se celebrarà el 18 de juny

El divendres, 18 de juny, se celebrarà la Nit Jove al Museu (Can Torrents, de 19 a 2 hores) que el passat 14 de maig es va haver d'anul·lar a causa de la pluja. Les activitats programades tenen com a objectiu principal ajudar a lluitar contra els estigmes que pateixen les persones amb trastorn mental.
La Nit Jove al Museu és un espai de trobada per a joves que convida a passar una nit d'oci diferent, en un marc participatiu, cultural i per a tothom.
Entre les activitats previstes hi ha la projecció d'un curtmetratge centrat en la història real d'un malalt de l'hospital psiquiàtric que es creia Sara Montiel, exposicions d'art, actuacions musicals, projeccions de vídeo i sessions amb dj's. Les diferents activitats comptaran amb la participació com a protagonistes de joves amb trastorns mentals.
2010-06-18 Nit Jove al Museu
La Nit Jove al Museu és una de les activitats complementàries de l'exposició "Silencis forçats" , que es pot visitar al Museu de Sant Boi (Can Torrents) fins al dia 10 d'octubre. La globalitat del projecte gira a l'entorn d'una temàtica molt vinculada amb la ciutat de Sant Boi, que ha apostat per esdevenir un referent en l'àmbit de la salut mental.
AJUNTAMENT DE SANT BOI DE LLOBREGAT
Nota de premsa del 24 de maig de 2010