Festa al Museu per les Jornades Europees de Patrimoni

CT-2002
El proper dissabte 25 de setembre, a partir de les 20 hores, us convidem a gaudir de les Jornades Europees de Patrimoni, amb un vespre d’activitat lúdiques a Can Torrents.
Hi podreu trobar als alumnes del Institut Camps Blancs que ens representaran una adaptació contemporània de diferents obres de cultura clàssica (amb la col·laboració del Servei de Ciutat Educadora).
L'Agrupament Musical Sant Josep Obrer amenitzarà l’acte i també comptarem amb l’a...ctuació de l’Àngel Mateo (Associació Equilibri) que ens farà unes improvitzacions de jazz.
Durant la festa podreu visitar l’exposició "Silencis Forçats. Les persones i els trastorns mentals" i les obres de dues artistes contemporànies.
El col·lectiu d’emptypeople.cat. realitzarà una sessió de música electrònica i vídeo-projeccions.
També podeu participar al Concurs Fotogràfic que celebrem dins de les Jornades Europees de Patrimoni. Si tens una càmara, encara que sigui la del mòbil, i coneixes la teva ciutat, envian’s una foto al concurs “ Com veig jo el patrimoni de Sant Boi “. Els premis són entrades per la propera temporada de teatre/música de Sant Boi i seran lliurats el dissabte, 25 de setembre, dins d'aquesta Nit Jove.
Hi haurà servei de bar.
Tel. 936.351.250 (museusantboi@gmail.com)
MUSEU DE SANT BOI DE LLOBREGAT