Documental: “1979 Sant Boi 2011”


El divendres 15 de juliol, i a les 19 h., es presenta a Cal Ninyo (C/ Joan Bardina, 46 i C/ Major 43) el documental “1979 Sant Boi 2011” resultat del projecte PERIFÈRIES'79.
Es tracta d'una iniciativa de creació audiovisual participativa que es va dur a terme aquesta primavera en el marc de l'exposició: “1979, un monument a instants radicals”, organitzada per Virreina Lab. Centre de la Imatge de Barcelona.
Per a més informació, podeu consultar el bloc: http://periferies79.wordpress.com/
La dinàmica de la producció de l’obra documental ha estat en format de taller obert, amb un fort component de dinamització comunitària, i una metodologia de treball cooperativa i basada en aprendre fent.
img108
Un projecte coordinat per Teleduca. Educació i Comunicació, amb el suport de La Virreina. Centre de la Imatge (Ajuntament de Barcelona), a través de la iniciativa Zones de Contacte, i la col·laboració de Cal Ninyo, l’Arxiu Històric Municipal i el Museu d’Història de Sant Boi de Llobregat.
Voldríem compartir amb tots i totes vosaltres tant l’experiència de producció d’un documental que hem viscut com també l’aprofundiment que hem pogut realitzar en la història recent de Sant Boi de Llobregat, incidint en el llegat industrial de la ciutat.
Hi esteu tots convidats i convidades!!!