CONEIXEU EL NOSTRE CANAL YOUTUBE?

Amigues, amics ...
     Ens plau informar-vos que, poc a poc, estem ampliant els continguts disponibles al nostre canal Youtube, tot presentant-vos produccions recents com recuperant-ne moltes d'anys enrere. També hem de dir que aquesta iniciativa està tenint una gran acollida i no volíem que en quedéssiu al marge.
     Hi ha treballs sorgits dels nostres programes de dinamització, vídeos que han format part d'exposicions i d'altres que, com a recurs permanent, us serviran per acostar-vos als més diversos aspectes de la nostra història.
Clip
     Podeu ampliar el coneixement sobre les Termes Romanes (català - castellà - anglès), sobre intervencions arqueològiques, sobre l'evolució urbanística i territorial, sobre alguns dels nostres barris (Casablanca i Camps Blancs), sobre l'evolució de la percepció de les malalties mentals al llarg de la història (Silencis forçats), sobre la música al Sant Boi del segle XX, la biografia d'un personatge de la importància de Rafael Casanova i acostar-vos a períodes convulsos de la nostra història recent (segona república, guerra, franquisme i transició) ... entre d'altres. També trobareu vídeos promocionals i vídeos, d'altres, que parlen sobre nosaltres.
     Esperem que us agradi i us oferim la possibilitat d'inserir produccions vostres en aquest espai (o vincular-les si ja estan a Youtube) sempre hi quan estiguin dintre de les nostres temàtiques i línies de treball i, lògicament, amb una important vinculació amb la nostra ciutat.
Salutacions cordials.
ARXIU HISTÒRIC MUNICIPAL - MUSEU DE SANT BOI DE LLOBREGAT