Butlletí informatiu. Setmana 46, any 2012.

MUSEU DE SANT BOI DE LLOBREGAT

ARXIU HISTÒRIC MUNICIPAL DE SANT BOI DE LLOBREGAT
Informacions i agenda (setmana 46, 2012)

AL BLOC:


Una nova col·laboració sobre el popular "Carrilet" que, el 29 de desembre d'enguany, farà 100 anys de la seva entrada en servei a partir de la línia "de via estreta" Barcelona - Martorell. Una seixantena d'anys abans, un santboià, va veure passar un dels primers trens i ens en va deixar un testimoniatge d'excepció.
I, a més, una col·laboració referida a les repercusions locals d'un "Crim d'Estat", l'assassinat del president del Consell de Ministres, senyor José Canalejas, tot just fa 100 anys.

AGENDA:

Diumenge, 18 de novembre, a les 11 h.:
Abracadabra pota de cabra !!!
- Espectacle / Taller -
El novembre és el mes dels difunts, Haloween, ... de misteris, bruixeria i encanteris ... Al museu us volem descobrir el misteriós món de la màgia ... Començarem amb un petit espectacle ...i després farem un ritual d’iniciació al secret món de la màgia!! ... i entre tots i totes aprendrem diferents trucs per a fer una representació fina !!!.
Per les activitats i tallers familiars el preu de l’activitat està inclosa en l’entrada al Museu.

Fins el diumenge 25 de novembre:
Produïda pel Museu Abelló (Mollet del Vallès) i adaptada per l’Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona recorre la Xarxa de Museus Locals i restarà al Museu de Sant Boi fi ns al 25 de novembre. La mostra sorgeix del descobriment dels vestigis excepcionals que el pintor Joan Abelló (1922-2008) havia anat atresorant al llarg d’una intensa trajectòria dedicada a la pintura i al col·leccionisme que procedeixen, en gran part, de qui va ser el seu mestre, el pintor Carles Pellicer (1865-1959).
Lloc: Museu de Sant Boi de Llobregat
(Can Barraquer, Carrer del Pont, 7)
* * *
Serveis tècnics:
Carrer Hospital, 9 (Can Torrents). 08830 - Sant Boi de Llobregat
Telèfon: 936.351.200 (Museu, ext. 463 - Arxiu, ext. 158)
També som presents a la Xarxa Social (FACEBOOK)
Ens agradaria tenir-vos com a amics i amigues. Us hi esperem !!!