EL NOU DISSENY JA ÉS ACCESSIBLE

Des d’avui mateix, i fins a finals de mes en que substituirà –de forma definitiva- a l’actual, ja és accessible el nou disseny de la web del Museu de Sant Boi.
Hem cregut oportú fer aquesta inauguració “provisional”, mentre acabem de traspassar tots els mòduls, i tanmateix permetre la participació (mitjançant comentaris i/o suggeriments) de tots els amics i amigues que ens seguiu de forma habitual.
nweb
Aquest disseny, molt més dinàmic i clar que l’anterior, incorpora diversos recursos avançats -que ja anireu descobrint-, i segueix un model escalable (tipus portal) que anirà incorporant infinitat de seccions i documents que complementaran la tasca de la nova seu del Museu, de propera inauguració a Can Barraquer. Per tal que en feu un tastet podeu accedir a un interessant reportatge fotogràfic fet pel company i fotògraf Pere Cañamero.
Esperem que el canvi us sigui grat, més còmode i, sobretot, útil.
[OFF TOPIC: Encara podeu inscriure-us a la passejada cultural “Sant Boi a l’època de Rafael Casanova” que hem programat per a aquest proper diumenge, 13 de setembre. Més informació i inscripcions trucant al 936.351.250]
Bona Diada a tothom.