Com veig els trastorns? (Concurs fotogràfic digital).

Amb motiu de la Nit Boja al Museu, vinculat al trencament de l’estigma dels trastorns mentals, convoquem el concurs fotogràfic: COM VEIG ELS TRASTORNS?

Per participar només cal que facis una fotografia, o un muntatge fotogràfic que expressi i representi com veus tu els trastorns mentals, què te’ls simbolitza, sensacions que et transmet el tema, etc. i ens la facis arribar al Museu.
trastorns
Els BANYS ARABS AÏRE DE BARCELONA dona suport al projecte i col·labora amb el Museu de Sant Boi oferint el premi per al guanyador del concurs: 2 ENTRADES PELS SEUS BANYS TERMALS, pel descans del cos i la pau de la ment.. www.airedebarcelona.com

Cal que envieu la foto adjunta en un correu electrònic a l’adreça gvallespir@santboi.cat, posant a com a “assumpte”: <Com veig els trastorns? + títol de la vostre imatge>, i facilitant-nos les vostres dades al cos del missatge (nom, cognoms, adreça i telèfon).

El termini per a presentar les imatges és el dilluns 10 de maig de 2010, i el LLIURAMENT DE PREMIS TINDRÀ LLOC DURANT L'ACTE DE LA NIT BOJA AL MUSEU, EL DIVENDRES 14 DE MAIG. El mateix dia es farà un passi projectant les fotografies finalistes.

El contingut de les fotografies és lliure, però el Museu es reserva el dret a deixar fora de concurs aquelles fotografies que es considerin ofensives.

Per a més informació:
Museu de Sant Boi
Tel. 93 635 12 50 (ext. 463)