Porxos, golfes i calaixeres … (nova exposició)

     Aquest és el títol de nova producció que, el Museu de Sant Boi, us presenta pels propers mesos. Una exposició que vol mostrar-vos alguns d’aquells petits tresors que, diverses famílies santboianes, han conservat al llarg del temps i que, finalment, han volgut compartir amb totes i tots nosaltres mitjançant la seva cessió al nostre Museu.

     La radio de l’avi, les eines de llaurar dels rebesavis, els vestits de petita de la besàvia o la vaixella de la família. Mantenir vius objectes i records de determinats moments de la nostra vida ens ha permès de sempre retre un homenatge a la memòria familiar. Una olor, un sabor, un objecte, una música que ens desperta els sentits i ens transporta a aquell determinat moment de la nostra infància, una experiència emocional única.
2012-12-02 Porxos, golfes i calaixeres
    ‘Porxos, golfes i calaixeres’ o el què és el mateix, els espais de les cases pairals on sempre s’han conservat els més diversos objectes familiars. Can Barraquer oferirà un dels racons per a convertir-lo en aquell espai físic -que fa part d’aquesta memòria col·lectiva- on es podran veure fotografies i objectes quotidians, ja antics, alguns centenaris, que de ben segur ens faran viatjar en el temps. Fusionem els objectes físics amb fotografies antigues, de gran format, on aquests són representats en una nova col·laboració entre l'Arxiu Històric Municipal i el Museu de Sant Boi de Llobregat.
     Us esperem a totes i a tots !!!


Lloc:
Museu de Sant Boi de Llobregat (Carrer del Pont, 7 – Can Barraquer).
Inauguració:
Diumenge, 2 de desembre de 2012, a les 12’30 hores.

1 comentari:

Locus amoenus ha dit...

Vaig estar a la inauguració de la exposició i hem va encantar. És curiós com des de un objecte es pot tirar tan del fil o....de la història. Tant de bó arribin més objectes i més fotografies. Ànims!