Informacions i agenda (setmana 49, 2012)

MUSEU DE SANT BOI DE LLOBREGAT
ARXIU HISTÒRIC MUNICIPAL DE SANT BOI DE LLOBREGAT

Informacions i agenda (setmana 49, 2012)

Al Bloc:


* Sabíeu que ara fa cent anys que l'Ajuntament de Sant Boi va fer una petita contribució al projecte de construcció d'un "monument" dedicat a mossèn Cinto Verdaguer, a Barcelona ?.
* Aquest proper Nadal s'acompleix, a més del "Centenari del Carrilet", un altre important aniversari: els 50 anys de la gran "nevada de 1962". En teniu algun record en especial ? alguna anècdota ? teniu material gràfic ? el voleu compartir amb nosaltres ?

Nova promoció bibliogràfica:

Aquest Nadal (2012-2013), el Museu de Sant Boi us ofereix una nova oportunitat per tal de fer créixer la vostra particular biblioteca santboiana o la dels vostres familiars i coneguts. Descomptes del 70 %. Consulteu les condicions.

Agenda:

Des del 2 de desembre resta oberta:

"Porxos, golfes i calaixeres"

Una exposició que ens remet als espais de les cases pairals on sempre s’han conservat els més diversos objectes familiars. Can Barraquer oferirà un dels racons per a convertir-lo en aquell espai físic -que fa part d’aquesta memòria col·lectiva- on es podran veure fotografies i objectes quotidians, ja antics, alguns centenaris, que de ben segur ens faran viatjar en el temps. Fusionem els objectes físics amb fotografies antigues, de gran format, on aquests són representats en una nova col·laboració entre l'Arxiu Històric Municipal i el Museu de Sant Boi de Llobregat.
Us oferim un petit reportatge de la inauguració.


[2012-12-02%2520Porxos%252C%2520golfes%2520i%2520calaixeres%255B5%255D.jpg]

Lloc: Museu de Sant Boi de Llobregat

(Can Barraquer, Carrer del Pont, 7)

Fira de la Puríssima (de dijous 6 a dissabte 8 de desembre):

Els dies de la "Fira" el Museu de Sant Boi torna a oferir-vos "Jornades de portes obertes" (entrada lliure) dintre de l'horari: matins (d'11 a 14 h.) i tardes (de 17 a 20 h.).
El Museu, apart de les exposicions permanents i la nova temporal, acollirà l'espai "ViCult" (cultura enològica) i diverses activitats artístiques a càrrec del grup "Torrents d'Art". Consulteu el programa oficial de la Fira, per a saber-ne més detalls.

Serveis tècnics:

Carrer Hospital, 9 (Can Torrents). 08830 - Sant Boi de Llobregat
Telèfon: 936.351.200 (Museu, ext. 463 - Arxiu, ext. 158)

museusantboi@gmail.com   -   ahmsbl@gmail.com

WEB - BLOC D'HISTÒRIA I PATRIMONI LOCAL - CANAL YOUTUBE

També som presents a la Xarxa Social (FACEBOOK)

MUSEU DE SANT BOI DE LLOBREGAT

ARXIU HISTÒRIC MUNICIPAL DE SANT BOI

Ens agradaria tenir-vos com a amics i amigues. Us hi esperem !!!