Informacions i agenda (setmana 6, febrer de 2013)

MUSEU DE SANT BOI DE LLOBREGAT
ARXIU HISTÒRIC MUNICIPAL DE SANT BOI DE LLOBREGAT

Informacions i agenda (setmana 6, febrer de 2013)

Al Bloc:


     * Com celebràvem, antigament, el "Carnestoltes" ?. Carles Martí i Vilà (1898-1987), ens ho va explicar en un article publicat el 1958. Com a complement, us hem preparat un àlbum d'imatges històriques, via Facebook (us recordem que no cal tenir-hi cap compte obert per poder visionar els nostres àlbums).

     * Sabeu que, tot just fa 100 anys, Sant Boi va descobrir -amb sorpresa- que acollia les despulles de Rafael Casanova i Comes, el darrer Conseller en Cap de la ciutat de Barcelona, del 1714 ?.

* * *

Agenda:

Els diumenges al museu !

Fes el teu super heroi d’estar per casa!

     Els objectes quotidians amaguen sorpreses i fins i tot es poden convertir en objectes de gran vàlua. En aquest taller pots convertir qualsevol dels que trobis a la exposició en un heroi d’estar per casa, i fins i tot presentar-lo en una vitrina abans d’emportar-te’l a casa teva. T’atreveixes a donar sortida al teu esperit d’heroi artista?

Diumenge 17 de febrer de 2012 a les 11.30 h

Museu de Sant Boi de Llobregat (Can Barraquer, Carrer del Pont, 7)


* * *

Exposició de pintura...

Outsider ...

     Entre el divendres 8 de febrer i el diumenge 3 de març, podreu veure a la "Saleta" del Museu una trentena d'obres dels usuaris de Sant Joan de Deu. Aquestes obres es van produir en el context d'un taller d'expressió artística de la Clínica Sant Carles. Un treball que permet a aquestes persones expressar la seva situació i les seves emocions, gràcies a la professora d'art Olivia, que de manera voluntària ha conduït aquests tallers, i a la Montse Giralt.

Del 8 de febrer al 3 de març de 2013

Museu de Sant Boi de Llobregat (Can Barraquer, Carrer del Pont, 7)

* * *

Exposició temporal:

"Porxos, golfes i calaixeres"

     Una exposició que ens remet als espais de les cases pairals on sempre s’han conservat els més diversos objectes familiars. Can Barraquer oferirà un dels racons per a convertir-lo en aquell espai físic -que fa part d’aquesta memòria col·lectiva- on es podran veure fotografies i objectes quotidians, ja antics, alguns centenaris, que de ben segur ens faran viatjar en el temps. Fusionem els objectes físics amb fotografies antigues, de gran format, on aquests són representats en una nova col·laboració entre l'Arxiu Històric Municipal i el Museu de Sant Boi de Llobregat.

Reportatge fotogràfic general

Vídeo promocional

Lloc: Museu de Sant Boi de Llobregat

(Can Barraquer, Carrer del Pont, 7)

Serveis tècnics:

Carrer Hospital, 9 (Can Torrents). 08830 - Sant Boi de Llobregat
Telèfon: 936.351.200 (Museu, ext. 463 - Arxiu, ext. 158)

museusantboi@gmail.com   -   ahmsbl@gmail.com

Serveis online:

WEB - BLOC D'HISTÒRIA I PATRIMONI LOCAL - CANAL YOUTUBE

També som presents a la Xarxa Social (FACEBOOK)

MUSEU DE SANT BOI DE LLOBREGAT

ARXIU HISTÒRIC MUNICIPAL DE SANT BOI

Ens agradaria tenir-vos com a amics i amigues. Us hi esperem !!!