Informacions i agenda (setmana 9, 1 de març de 2013)

MUSEU DE SANT BOI DE LLOBREGAT
ARXIU HISTÒRIC MUNICIPAL DE SANT BOI DE LLOBREGAT
Informacions i agenda
Al Bloc:


* El Centre d’Art Can Castells ha inaugurat una exposició dedicada al pintor santboià Joan Lleó, ja traspassat. L’any 1958 exposava, a Sant Boi, per primer cop i a l’estatge de l’antiga Biblioteca Popular, Cal Sílio del carrer Major. Julio Casado va dedicar-li, a VIDA SAMBOYANA, un article que ens ajuda a conèixer aspectes biogràfics i tècnics d’aquest pintor.
* * *
Agenda:
Roc Benviure: Diumenge, 3 de març, el nostre guerrer vigilant tornarà a explicar-nos mil i un detalls de la història de la Torre de Benviure.
* * *
Exposició de pintura...
(clicant accedireu al reportatge gràfic)
Entre el divendres 8 de febrer i el diumenge 3 de març, podreu veure a la "Saleta" del Museu una trentena d'obres dels usuaris de Sant Joan de Deu. Aquestes obres es van produir en el context d'un taller d'expressió artística de la Clínica Sant Carles. Un treball que permet a aquestes persones expressar la seva situació i les seves emocions, gràcies a la professora d'art Olivia, que de manera voluntària ha conduït aquests tallers, i a la Montse Giralt.
Del 8 de febrer al 3 de març de 2013.
Museu de Sant Boi de Llobregat (Can Barraquer, Carrer del Pont, 7)

* * *
Les converses dels dijous ...
Les Harpies, dones perverses?
Qui eren les Harpies de la mitologia grega? Totes i tots tenim present la paraula harpia com a un insult, però aquest no és el seu únic significat. Harpia també és una au fabulosa, amb rostre de dona i cos d’au de rapinya. O potser no? Amb aquesta xerrada treure’m a la llum la realitat d’aquestes monstres fantàstiques mitològiques.
Dijous, 14 de març de 2013, a les 19 h.
Can Barraquer (Carrer del Pont,7 )

* * *
Els diumenges al museu !
La missió de les Harpies
Som tres germanes, dones alades, que volem ràpides com les aus i espantem als mariners. Sabeu qui som? Veniu a descobrir un dels mites més misteriosos de l’antiga Grècia, les Harpies! ... Farem un puzzle i un mòbil que ens protegirà de molts perills ...
Diumenge, 17 de març de 2013, a les 11.30 h
Can Barraquer (Carrer del Pont,7 )
* * *

Exposició temporal:
Una exposició que ens remet als espais de les cases pairals on sempre s’han conservat els més diversos objectes familiars. Can Barraquer oferirà un dels racons per a convertir-lo en aquell espai físic -que fa part d’aquesta memòria col·lectiva- on es podran veure fotografies i objectes quotidians, ja antics, alguns centenaris, que de ben segur ens faran viatjar en el temps. Fusionem els objectes físics amb fotografies antigues, de gran format, on aquests són representats en una nova col·laboració entre l'Arxiu Històric Municipal i el Museu de Sant Boi de Llobregat.
Lloc: Museu de Sant Boi de Llobregat
(Can Barraquer, Carrer del Pont, 7)
* * *
Serveis tècnics:
Carrer Hospital, 9 (Can Torrents). 08830 - Sant Boi de Llobregat
Telèfon: 936.351.200 (Museu, ext. 463 - Arxiu, ext. 158)
Serveis online:
També som presents a la Xarxa Social (FACEBOOK)
(a dia d'avui som més de 450 amics i amigues)
(a dia d'avui som més de 4.360 amics i amigues)

Ens agradaria que, vosaltres, també hi fóssiu. Us hi esperem !!!