ONE, TWO, THREE !!! - Músiques del nostre temps

Aquest diumenge, 1 de juny de 2008, s'inaugura, a Can Torrents, una nova producció del Museu de Sant Boi:"Qui no recorda als seus amics, les seves vacances o persones a les que estima amb una melodia de fons.... La música, serveix per expressar sentiments, per reivindicar, per construir identitats, per provocar, per ballar, per gaudir, per... Segurament es per aquest motiu que aquesta, és part fonamental de la vida de qualsevol persona i sobretot de qualsevol jove.

L’interès d’aquesta exposició no es donar una lliçó magistral sobre música popular, sinó oferir al públic tota una sèrie de directrius que, si ho volen, els serveixin com a guia per ampliar els seus coneixements sobre el tema, aprofitant les àmplies possibilitats que avui en dia ens ofereixen les noves tecnologies per fer recerca.

Probablement molta gent en trobarà a faltar algun estil, grup, solista o cançó, però el propòsit de One, Two, Three..., és parlar de música popular, vinculant-la als i les joves que al llarg de l’historia han contribuït amb el panorama musical mitjançant la creació, la promoció o el consum
..."


MUSEU DE SANT BOI
Pot veure's un reportatge de la inauguració a: