MUSEU DE SANT BOI DE LLOBREGAT
ARXIU HISTÒRIC MUNICIPAL
INFORMACIONS:
- El passat diumenge, 15 de desembre, a Can Barraquer, vàrem celebrar el –ja tradicional- Taller de Nadal, dedicat enguany a la fabricació dels “Caga Tió”. En Xosé Casar n’ha fet un excel·lent reportatge fotogràfic (no cal tenir compte de Facebook per veure les imatges).
- Fa cent anys també es feien bretolades i que, com ara, massa vegades comporten problemes a la ciutadania. Veieu-ne un exemple al nou apunt que ens presenta l’Arxiu Històric Municipal.
- HORARIS DE NADAL: Si ens voleu visitar aquestes festes, tingueu en compte que tanquem els festius (Nadal, Sant Esteve, Cap d’Any i Reis). Podeu consultar els horaris des d’aquí.
US DESITGEM UNES BONES FESTES I QUE EL 2014,
ANY DEL TRICENTENARI,
SIGUI MILLOR QUE EL QUE COMENCEM A DEIXAR ENRERE.
Ens retrobarem, novament, passat Festes.
* * *
AGENDA:
Exposicions temporals:
SANT BOI AL SEGLE XVIII. UN SEGLE D’ENTREGUERRES
El Museu de Sant Boi de Llobregat presenta una nova exposició, de producció pròpia, que ens acosta al segle XVIII des dels més diversos àmbits (política, economia, societat, tècnica, territori, urbanisme, …).
Com bé sabeu, el nostre Museu, està allotjat a la casa pairal de la família Bosch (l’actual Can Barraquer) i on va viure i morir Rafael Casanova i Comes, el darrer Conseller en Cap de la ciutat de Barcelona (1713-1714) i a qui tenim dedicada una exposició permanent que, al llarg d’un any, es veurà complementada per aquest nou treball que avui us presentem.
* * *
MUSEU, MÚSICA I FOTOGRAFIA
El Museu us presenta, al llarg del mes de desembre i fins passades les festes de Nadal, una exposició fotogràfica retrospectiva, amb imatges significatives de les 25 edicions del Festival “Altaveu” que, com sabeu, celebrem pels volts de la Diada Nacional de Catalunya.
* * *
DE NATURA MULIEBRI. La salut de la dona romana
Una producció pròpia del Museu de Sant Boi per tal d’endinsar-nos en l’època romana i descobrir com la funció de la dona estava gairebé centrada en la seva funció reproductora, i com pels pocs estudis anatòmics i algunes teories filosòfiques i mèdiques, es va transmetre una visió de la dona com ésser malaltís i feble, diferent de l’home.
Al Museu de Sant Boi - Termes Romanes
(Avinguda de Maria Girona – Carrer Hospital)
* * *
Carrer Hospital, 9 (Can Torrents). 08830 - Sant Boi de Llobregat
Telèfon: 936.351.200 (Museu, ext. 463 – Arxiu Històric, ext. 158)
També som presents a les Xarxes Socials
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada